2016-02-17 01:54:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma elsimulnak a konfliktusok

Napi horoszkóp február 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll, ez kedvezően hat önre. Nagy lendületet és tetterőt érezhet magában. Nem csak gyors lesz, de nagyon pontos is. Ha munkát keres, akkor most több ajánlatot is kaphat, ám készen kell állnia arra is, hogy kompromisszumokat kössön.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll, a Nap és a Mars kedvezőtlen kapcsolatban vannak egymással. Most váratlan sikerekben lehet része, megdicsérik a munkahelyén, vagy ajándékba kap valamit. Ugyanakkor viszont apró bosszúságok is érhetik – ne hagyja, hogy ezek elrontsák az örömét!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most végre lezárhat valamit, amin már régóta dolgozik. Egy ismerőse vagy munkatársa bocsánatot kér öntől a korábbi sértésért. Délután remek szórakozásban lehet része, ha találkozik a barátaival.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében nagyon kedvezően hat önre. Ma elsimulnak a konfliktusok, szinte maguktól rendeződnek a problémák, talán már nem is érti, miért aggodalmaskodott korábban… Ha valamivel kapcsolatban mégis tanácstalan, kérje a barátai segítségét!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Rák jegyében áll. Ma nagyon sok munkát el tud végezni, a Szaturnusz is segíti ebben. Jó pontot szerezhet a főnökeinél a lelkesedésével, a tudásával és a szakértelmével.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében van, ez zavarhatja önt az összpontosításban, most könnyen elkalandoznak a gondolatai. Délután viszont megtalálhatja a megoldást egy nehéz problémára!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Ma a csúcson van a kreativitása, remek meglátásai és ötletei lehetnek. Azért próbáljon a realitás talaján maradni, gondolja végig, mi az, ami ezek közül tényleg megvalósítható. A Szaturnusz arra kényszeríti önt, hogy döntést hozzon egy nehéz üggyel kapcsolatban. Bármilyen nehéz, ideje színt vallania!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll. Ön most különösen hajlamos arra, hogy a múlt sérelmein, fájdalmain rágódjon, ahelyett, hogy a jelen problémáival foglalkozna. Próbálja meg kirángatni magát a mélabúból!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, és kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ma muszáj kompromisszumot kötnie, különben csalódás és kudarc érheti. Legyen nyitott, másokat is engedjen szóhoz jutni, akkor remek napot zárhat este.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. A bolygóállások könnyűvé és gondtalanná teszik ezt a napot. Estére szervezzen találkozót a rég nem látott barátaival, ismerőseivel!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Rák jegyében áll, és jó hangulatot hoz önnek. A Szaturnusz segíti önt a szervezési feladatokban, ma néhány dolgot a tető alá tud hozni, ami hosszú távon gyümölcsöző lehet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Rák jegyében áll, a Mars pedig a Skorpió jegyében. Felkelti valami az érdeklődését, és nagy szenvedéllyel lát neki az ehhez kapcsolódó feladatoknak. Legyen magabiztos, akkor a siker garantált!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: